February 13, 2018

Happy Valentine's Day!


Just popping by to say Happy Valentine's Day!  Yes, that's me.  I got a wild hair the other day and decided to curl my hair and put on some makeup.  Then I figured I'd better take a picture of it to prove that I really did it.  I'm doing well just to shower and get dressed by noon a lot of days and that's if you count sweats as "dressed".  I'm retired - it happens.

But back to the topic at hand:  I know it's a corny, made-up holiday, but when you're from Valentine, Nebraska, Valentine's Day is a big deal!  If you've missed my previous posts on the topic, you might want to check this post about Valentine because it really is a beautiful place.  

Sometimes I like to celebrate the season with a special Valentine's Day piece.  Here are a couple of the pieces I've done in the past:



This year I decided to make something with some tiny little heart shaped Czech glass beads I've had for ages and since I've been on a roll with mandala pendants...


Want a closer look?


I love the way the hearts are frosted and have one side puffier than the other.  I think it adds a lot of interest, don't you?


That's it; that's all I've got.  Happy knotting & Happy Valentine's Day!

3 comments:

  1. And Happy Valentines Day to you. A great post. You are so beautiful and I love the necklace. So beautiful. I remember the other Valentine bracelets. Same here on the "sweats".

    ReplyDelete
  2. You are beautiful!! Love the necklace !! Have a great Valentines Day!

    ReplyDelete

  3. Tel örgünün kullanım alanı oldukça geniştir. Bahsettiğimiz üzere insanlar kendilerine ait olan çeşitli yapıların çevresini kapatmak ve dışarıdaki yabancılara karşı girişleri engellemek amacıyla tel örgü sistemlerini kullanmaktadır. Tel örgüler bu sayede insanların daha rahat olmasını sağlamakta, güvenli yapılar kazanmasını sağlamakta ve çeşitli avantajlar da sunmaktadır.
    Tel örgü kullanım alanları olarak ise şunları örnek gösterebiliriz:
    • Bahçe çevresi,
    • Tarla çevresi,
    • Okul bahçesi çevresi,
    • Askeri lojman çevreleri,
    • Oyun parkı çevresi,
    • Arazi çevreleri,
    • Sportif faaliyet yapılarının çevresi
    Bu gibi alanlarda oldukça fazla kullanılmakta olan tel örgüler sayesinde insanlar daha güvende ve rahat olabilecek, kendilerini de yine yapılarını en etkili şekilde koruyarak daha çok avantajdan da yararlanacaklardır. Bu kapsamda tel örgü kullanım alanlarının bu denli fazla olması da yine kişilerin çok fazla avantajdan yararlanmasını sağlayacaktır.
    Panel Çit Teli
    Panel çit teli, ilk etapta güvenliğin sağlanması için tercih edilmektedir. Tel fiyatları Günümüzde özellikle de açık alanlarda inşa edilen yapıların çevreleri dışarıdan içeri girilmelere müsait olup çeşitli tehlikelerle de karşı karşıyadır. Panel çit teli daha çok belirttiğimiz üzere köylerde arazi yapılarında, tarlalarda, bahçelerde çevreyi çevrelemek için kullanılmaktadır. Son derece rahat bir kullanım olanağına sahip olup aynı zamanda da insanların daha güvenli bir çevrede olmasını sağlamak amacıyla da tercih edilmektedir.
    Panel çit birçok anlamda avantajlara sahip olup insanların kendilerini güvende hissetmeleri açısından da önemlidir. Nitekim bahçe, tarla gibi yerlerde yetiştirilen ürünlerin dışarıdan yabancı insan veya hayvan gibi canlıların girmesini engeleyecek şekilde dizayn edilmesi gereken panel çitlerin kullanım alanı da çok geniştir. Son derece avantajlı yapılara sahip olan panel çit teli ile birlikte çeşitli alanlarda güvenlik konusunda yeterli donanımlar sağlanabilir.

    ReplyDelete

I'd love to hear from you!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...